ΙΣΑ: Ζητά την άμεση εκκαθάριση των οφειλομένων στους παρόχους υγείας
Tην επίσπευση των διαδικασιών ελέγχου και οριστικής εκκαθάρισης των οφειλομένων ποσών στους συμβεβλημένους παρόχους υγείας ζητά ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών από τον ΕΟΠΥΥ.
«Σε συνέχεια των επαφών μας με τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ και με αφορμή το δελτίο τύπου του φορέα, με ημερομηνία 25/02/2015, θέλουμε να τονίσουμε ότι μπορεί από την υπηρεσία σας να θεωρείται ορθή η εγγραφή όλων των ποσών που είτε εισπράχθηκαν είτε συμψηφίστηκαν έναντι οφειλών rebate και claw back ετών 2013 και 2014, πλην όμως για να υπάρξει όσο το δυνατόν πιο σωστή απεικόνιση των εισοδημάτων που θα δηλωθούν στις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων οικονομικού έτους 2015, πρέπει να εκδοθούν άμεσα και ορθά τα σημειώματα του claw back και για τα δυο εξάμηνα του 2014», τονίζεται στην ανακοίνωση.


Μόνο σε αυτήν την περίπτωση, επισημαίνει ο ΙΣΑ, θα μπορέσει να εφαρμοστεί η ΠΟΛ1191/12-08-2014 και να δηλωθούν τα ανείσπρακτα ποσά που έχουν παρακρατηθεί για τον συμψηφισμό, και τα οποία εμφανίζονται στις βεβαιώσεις που έχουν εκδοθεί.Σε αντίθετη περίπτωση τα φυσικά και νομικά πρόσωπα θα φορολογηθούν για ποσά που δεν έχουν εισπράξει, χωρίς να μπορούν να εκπέσουν τα αντίστοιχα ποσά του claw back και rebate όπως προβλέπει η συγκεκριμένη απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών, καταλήγει το κείμενο.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons