Το ημερολόγιο χρέους της Ελλάδας μέχρι το 2054Η αμερικανική οικονομική εφημερίδα παρουσιάζει σε γραφήματα το ημερολόγιο χρέους της Ελλάδας μέχρι το 2054.Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Eurostat αύξηση κατέγραψε το ελληνικό δημόσιο χρέος το τρίτο τρίμηνο του 2014 φτάνοντας το 176% του ΑΕΠ.Σύμφωνα με τη Τράπεζα της Ελλάδας το Εξωτερικό Χρέος δεν περιλαμβάνει τις υποχρεώσεις από μετοχές καθώς και τις άμεσες επενδύσεις.


Τα χρήματα και που τα χρωστάει η Ελλάδα μέχρι το 2054wsj

Μεταξύ άλλων η Ελλάδα χρωστάει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, EFSF, Κυβερνήσεις, Ιδιώτες επενδυτές.Τα χρήματα και που τα χρωστάει η Ελλάδα το 2015
Τα χρήματα και που τα χρωστάει η Ελλάδα το 2016


Τα χρήματα και που τα χρωστάει η Ελλάδα το 2054


Τα χρήματα που χρωστάει η Ελλάδα
Αναλυτικός πίνακας χρέους


Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλους τους πίνακες στο θέμα Greece’s Debt Due: What Greece Owes When της Wall Street JournalΤμήμα ειδήσεων defencenet.gr


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons