Δημ. Στρατούλης: Καμία νέα μείωση των επικουρικών συντάξεων το 2015

Δεν θα υπάρξουν νέες μειώσεις επικουρικών συντάξεων το 2015, επανέλαβε για ακόμη μία φορά ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Δημήτρης Στρατούλης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Σε αυτό θα συντελέσουν όπως τόνισε ο κ. Στρατούλης, τόσο το πλεόνασμα των 106 εκατ. ευρώ του ΕΤΕΑ (του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης) για το 2015 όσο και από τις ρυθμίσεις για τα άλλα ασφαλιστικά ταμεία. Αναφορικά με το ΙΚΑ, υπογράμμισε ότι τα εσοδά του κινούνται ικανοποιητικά για τον μήνα Ιανουάριο του 2015.

Η μη μείωση των επικουρικών συντάξεων, δεν είναι ζήτημα αριθμών, αλλά ανθρώπινης αξιοπρέπειας, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός, σημειώνοντας ότι από 300 με 350 ευρώ που ήταν, έχουν μειωθεί δραματικά στα 100 με 150 ευρώ. Έχουμε εγγυηθεί στον ελληνικό λαό και το τελευταίο του ευρώ και αυτό θα πράξουμε σημείωσε ακόμη, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για την δημιουργία Ταμείου Εθνικού Πλούτου.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons