Ο θρήνος του γιατρού που δεν κατάφερε να σώσει τα θύματα της επίθεσης στη «Charlie Hebdo»
Ο, γιατρός στο επάγγελμα, Πατρίκ Πελού, διατηρεί μόνιμη στήλη στη γαλλική σατιρική εφημερίδα

Ο Πατρίκ Πελού, γιατρός στο επάγγελμα και πρόεδρος της “Ένωσης Πρώτων Βοηθειών”, διατηρεί μόνιμη στήλη στη σατιρική εφημερίδα “Charlie Hebdo”.

Οι τύψεις που νιώθει είναι αβάσταχτες, αφού δεν κατάφερε να σώσει τους συναδέλφους του. Το μοιραίο πρωί της επίθεσης με τους 12 νεκρούς, είχε προγραμματίσει να πάει νωρίς στην εφημερίδα, όμως οι υποχρεώσεις του δεν του επέτρεψαν να φθάσει πριν τη σφαγή.

«Όταν έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον Ζαν Λικ, έναν από τους γραφίστες της

εφημερίδας, νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Δεν τον πίστεψα, όταν ταραγμένος μου είπε: “Έλα εδώ αμέσως. Σ’ έχουμε ανάγκη. Μας πυροβολούν με καλάσνικοφ”».

«Όταν πέρασα το κατώφλι της εφημερίδας, αντίκρισα τη φρίκη» δηλώνει συντετριμμένος ο Πελού, ξεσπώντας σε λυγμούς: “Δεν κατάφερα να σώσω το φίλο μου και τους άλλους συναδέλφους μου”.πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons