Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Δ.Κοντός! Δείτε το παρασκήνιοΤην πρόθεση του να αποχωρήσει από το τιμόνι του ΕΟΠΥΥ, ανακοίνωσε τηλεφωνικά χθες το απόγευμα στον νέο υπουργό Υγείας, ο Δημήτρης Κοντός .

Ο κος Κουρουμπλής που σε καμία περίπτωση δεν περίμενε από τον ισχυρό άνδρα του ΕΟΠΥΥ, αυτή την αντίδραση, κάλεσε στο γραφείο του τον κο Κοντό για να συζητήσουν περαιτέρω το θέμα και τους λόγους που οδηγούν τον κο Κοντό σ αυτή τη κίνηση.

Το ραντεβού ορίστηκε για σήμερα το πρωί. Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο HealthReport.gr, ο κος Κοντός, δεν προτίθεται να παραμείνει στον ΕΟΠΥΥ. »Θα

ενημερώσω πλήρως τον αντικαταστάτη μου και θα αποχωρήσω» είπε χαρακτηριστικά στο HealthReport.gr, ο Δημήτρης Κοντός διευκρινίζοντας πως και να του ζητηθεί δε θα παραμείνει στη θέση του, δεδομένου ότι διορίστηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Την παραίτηση του έδωσε και ο Γενικός Γραμματέας Βασίλης Κοντοζαμάνης.πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons