Ο Νίκος Παπαευσταθίου πρόεδρος του ΕΚΑΒ, στη θέση του Δημήτρη Παπαγιαννίδη


Ο 45χρονος μηχανικός, Νίκος Παπαευσταθίου, ανέλαβε τη θέση του προέδρου στο ΕΚΑΒ, στη θέση του παραιτηθέντος Δημήτρη Παπαγιαννίδη.

Ο κ. Παπαευσταθίου έχει διατελέσει ξανά στο παρελθόν πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Κέντρου.

Συγκεκριμένα, την περίοδο 2005 – 2006 ήταν αντιπρόεδρος, για να γίνει πρόεδρος από τον τότε υπουργό Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Η κάλυψη της κενής θέσης ήταν κρίσιμη για την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, καθώς το ΕΚΑΒ δοκιμάζεται από ελλείψεις ασθενοφόρων, ενώ υπάρχει σημαντική καθυστέρηση στον διαγωνισμό για προμήθεια νέων οχημάτων.

Ελλείψεις


Μία σειρά από θανάτους, που συνέβησαν τον τελευταίο μήνα, έφεραν με δραματικό τρόπο στο προσκήνιο τις ελλείψεις.

Με μία από τις τελευταίες για το 2014 αποφάσεις του, ο υπουργός Υγείας ενέκρινε κονδύλι 360.000 ευρώ, το οποίο θα διατεθεί για την επισκευή των παλαιών ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons