ΕΟΠΥΥ: Ηλεκτρονικά πλέον όλες οι γνωματεύσεις για αποζημίωση παροχώνΕΟΠΥΥ: Ηλεκτρονικά πλέον όλες οι γνωματεύσεις για αποζημίωση παροχώνΔεν θα γίνονται δεκτές χειρόγραφες γνωματεύσεις από τις 12 Ιανουαρίου 2015, για Οπτικά στις Υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ και του ΙΚΑ ΕΤΑΜ, παρά μόνον εκτυπωμένες ηλεκτρονικές γνωματεύσεις. Η ηλεκτρονική γνωμάτευση έχει δυνατότητα να επικαιροποιηθεί με νεότερη ιατρική γνωμάτευση, η οποία παραμένει ιστορικά στο σύστημα.

Αυτό διευκρινίζει η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ αναφορικά με την Ηλεκτρονική έκδοση γνωματεύσεων για αποζημίωση παροχών του ΕΚΠΥ, σημειώνοντας ότι όλοι οι γιατροί, έχουν υποχρέωση να εγγραφούν στο ίδιο σύστημα προκειμένου να καταχωρούν τις αντίστοιχες Γνωματεύσεις.

Σταδιακά όλοι οι γιατροί ανά ειδικότητα θα συνδέονται στην εφαρμογή Γνωματεύσεις παροχών ΕΚΠΥ στην διεύθυνση του ΕΟΠΥΥ με τους κωδικούς που διαθέτουν και θα εκδίδουν γνωματεύσεις για τις αντίστοιχες παροχές,

Ήδη από την 1η Νοεμβρίου 2014, δεν γίνονται δεκτές χειρόγραφες γνωματεύσεις αιμοκαθάρσεων. Στην παρούσα φάση, θα εκυτπώνεται η ηλεκτρονική γνωμάτευση για οποιαδήποτε χρήση.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons