Επίσχεση παροχής υπηρεσιών από τους γιατρούς στον ΕΟΠΥΥ, έως το τέλος της εβδομάδας
Οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να πληρώνουν ολόκληρο το κόστος της επίσκεψης και στη συνέχεια να υποβάλουν την απόδειξη στον ΕΟΠΥΥ, προκειμένου να τους επιστραφεί ό,τι προβλέπεται από τον κανονισμό.


Επίσχεση παροχής υπηρεσιών προς τον ΕΟΠΥΥ, πραγματοποιούν από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου οι συμβεβλημένοι κλινικοί και εργαστηριακοί γιατροί του ΕΟΠΥΥ.

Όπως αναφέρει το προεδρείο της Ένωσής τους (ΕΝΙ – ΕΟΠΥΥ), διεκδικούν την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών που έχει ο Οργανισμός από το 2012.

Οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να πληρώνουν ολόκληρο το κόστος της επίσκεψης και στη συνέχεια να υποβάλουν την απόδειξη στον ΕΟΠΥΥ, προκειμένου να τούς επιστραφεί ό,τι προβλέπεται από τον κανονισμό.


Οι γιατροί, που θα επανεξετάσουν τη στάση τους μετά το τέλος της επίσχεσης, έχουν αποστείλει εξώδικο στον Οργανισμό, στο οποίο αναφέρουν ότι ο ΕΟΠΥΥ συνεχίζει να τούς οφείλει:Το 10 % όλων όσων έχουν πληρωθεί, δηλαδή τις επισκέψεις και πράξεις που έχουν πραγματοποιηθεί από την 1η Ιανουαρίου 2012, τέσσερις μήνες του 2013 (Σεπτέμβριος έως και Δεκέμβριος) και τρεις μήνες του 2014 (Απρίλιος έως και Ιούνιος).ΕξόφλησηΔιεκδικούν άμεση αποπληρωμή όλων των οφειλόμενων, επαναφορά του ισχύοντος κρατικού τιμολογίου στην αξία της ιατρικής επίσκεψης (20 ευρώ) και αύξηση της δαπάνης του ΕΟΠΥΥ για την πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας στο 15% του συνολικού προϋπολογισμού.Ζητούν, επίσης, απόσυρση του κειμένου της νέας σύμβασης που έχει προτείνει ο ΕΟΠΥΥ, διάλογο από μηδενική βάση και άμεση συνάντηση με τον υπουργό Υγείας και τον πρόεδρο του Οργανισμού.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons