Χάνουμε νοσήλια 25 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο από τους τουρίστες


Ένας στους τρεις τουρίστες που χρησιμοποιούν υπηρεσίες Υγείας στη χώρα μας, δεν πληρώνει ποτέ.

Η γραφειοκρατία και η αδυναμία του ΕΟΠΥΥ να καταγράψει τις απαιτήσεις και να τις υποβάλει στα ασφαλιστικά Ταμεία στις χώρες προέλευσης των τουριστών, οδηγεί σε ετήσια απώλεια της τάξης των 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας “'Εθνος”, το υπουργείο Υγείας και ο ΕΟΠΥΥ προχωρούν τώρα στη διασύνδεση όλων των πληροφοριακών συστημάτων, ώστε ο Οργανισμός να γνωρίζει ποιός νοσηλεύεται πού και να χρεώνει ανάλογα το Ταμείο του.

Μέχρι και το τέλος Νοεμβρίου, ο ΕΟΠΥΥ είχε εισπράξει 50 εκατομμύρια ευρώ από νοσηλεία ή παρασχεθείσες υπηρεσίες Υγείας σε τουρίστες.

Το ποσό αναμένεται να φτάσει στα 60 εκατομμύρια έως το τέλος του έτους, αλλά υπολείπεται κατά τουλάχιστον 25 εκατομμύρια από τη χρέωση που έπρεπε να έχει γίνει.

Ελλείψεις


Οι πόροι αυτοί θα μπορούσαν να δώσουν ανάσα στα δημόσια νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας, τα οποία αντιμετωπίζουν τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και υλικό.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons