ΙΣΑ: Άμεση εφαρμογή των πρωτοκόλλων για να αποτραπεί η υπερσυνταγογράφηση


Την πάγια θέση του υπέρ του εξορθολογισμού των δαπανών στην Υγεία, μέσω της εφαρμογής των διαγνωστικών και θεραπευτικών πρωτοκόλλων, επαναλαμβάνει με ανακοίνωσή του ο ΙΣΑ, σε συνέχεια των πρόσφατων ανακοινώσεων του ΕΟΠΥΥ.


Κριτήρια ελέγχου της συνταγογράφησης θα πρέπει να αποτελέσουν, κατά τον ΙΣΑ η εφαρμογή των ανωτέρω πρωτοκόλλων, μέρος των οποίων έχουν παραδοθεί στο Υπουργείο Υγείας δια του ΠΙΣ, αλλά και μέσω των Επιστημονικών Εταιρειών.«Για τον λόγο αυτό ζητούμε την άμεση εφαρμογή των πρωτοκόλλων, προκειμένου ο έλεγχος να βασίζεται σε επιστημονικά κριτήρια και μόνο και να υπάρξει κατά αυτόν τον τρόπο αποτελεσματικότητα ώστε να αποτραπεί η υπερσυνταγογράφηση και η ασύδοτη παραγγελία εξετάσεων» προσθέτει.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons