ΒΙΝΤΕΟ: Αυτός είναι ο πιο τυχερός πεζός στον πλανήτη
Περνάνε ξυστά από το σώμα του, ένα φορτηγό και ένα SUV το οποίο έχει ...εμβολιστεί από το πρώτο. Κι εκείνος δεν παθαίνει ούτε γρατζουνιά. Μάλλον πρέπει να ανάψει λαμπάδα στο μπόι του.Βλέποντας το βίντεο, θα διαπιστώσετε, με τα ίδια σας τα μάτια, ότι ο πεζός που περιμένει να διασχίσει τον δρόμο, έχει ... Άγιο, όπως λέει και ο λαός.


Όσες φορές και αν δείτε το βίντεο, είναι δύσκολο (ή μάλλον απίθανο) να μπορέσετε να δώσετε μια εξήγηση για το συγκεκριμένο συμβάν.


Όλα δείχνουν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας μάλλον ... πάγωσε όταν είδε το φορτηγό να χτυπάει το SUV. Αν είχε κάνει ένα βήμα μπροστά ή ένα βήμα πίσω, ίσως να ήταν νεκρός.Μετά σο συμβάν, μάλλον ξέσπασε σε βρισιές και συνέχισε τον δρόμο του.


Πηγή: news247.grπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons