“Κώδικας για τους γιατρούς χωρίς τους γιατρούς”
Ο Κώδικας Δεοντολογίας για την πάταξη της διαφθοράς στο χώρο της υγείας, που ανακοινώθηκε χτες από τον υπουργό Μάκη Βορίδη, δεν συζητήθηκε καθόλου με τους Ιατρικούς Συλλόγους της χώρας, παρά το γεγονός ότι αυτοί έχουν εκφράσει συγκεκριμένες θέσεις αλλά και την βούληση τους να βοηθήσουν προς την κατεύθυνση αυτή.Αυτό τόνισε ο Δημήτρης Τσάμης, πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, που μίλησε στην εκπομπή “Εδώ Μακεδονία”, που πληροφορήθηκε στη διάρκεια της τη δημοσιοποίηση του νέου Κώδικα.“Για μας είναι απαράδεκτο να πληροφορούμαστε από τους δημοσιογράφους τέτοιες ρυθμίσεις. Ιδίως την ώρα που εμείς ήμαστε αυτοί που φωνάζαμε και ζητούσαμε μέτρα από τους υπουργούς και τις κυβερνήσεις για την πάταξη της διαφθοράς στο χώρο μας και συνήθως εισπράτταμε αδιαφορία, καθυστερήσεις και ατολμία”, τόνισε ο κ. Τσάμης.Όταν μάλιστα ρωτήθηκε πώς αισθάνεται όταν κάθε ανακοίνωση του ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή περιλαμβάνει και κάποιους γιατρούς, απάντησε “πολύ καλά γιατί αυτά δείχνουν ότι υπάρχει έλεγχος που φέρνει αποτελέσματα”.Μιλώντας για τον Έμπολα, ο κ. Τσάμης (που ήταν εισηγητής σε επιστημονικό συνέδριο για τον ιό), τόνισε ότι δεν δικαιολογείται ανησυχία του κόσμου για διάδοση του στην Ελλάδα και σημείωσε ότι ο καθένας θα θωρακιστεί αποτελεσματικά εάν λαμβάνει καθημερινά τα συνήθη μέτρα προσωπικής υγιεινής (πλύσιμο χεριών, αποφυγή συνάθροισης, αποφυγή επαφών).
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons