Ίδιες συνταγές στην Ελλάδα με την Ισπανία που έχει πενταπλάσιο πληθυσμό


‘Οργιο σπατάλης έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον τομέα της υγείας.Το 30% της δαπάνης αφορά υπερβάσεις, σπατάλη και διαφθορά.

Τα παραπάνω ανακοίνωσαν ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Δημήτρης Κοντός (φωτό αριστερά) και ο γενικός διευθυντής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για τη διαφθορά P. Vincke (φωτό δεξιά), με αφορμή εκδήλωση για τη διαφθορά στο χώρο της υγείας η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τον κ. Κοντό, η Ελλάδα έχει τις ίδιες συνταγές για φάρμακα με την Ισπανία, η οποία έχει πληθυσμό πέντε φορές μεγαλύτερο από αυτόν της χώρας μας.

Αλλαγές


Ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ ανακοίνωσε αλλαγές στη χορήγηση ιατροτεχνολογικών προϊόντων (επιθέματα, καροτσάκια, γυαλιά).

Τα υλικά αυτά, που σήμερα χορηγούνται με χειρόγραφες συνταγές θα διατίθενται πλέον με ηλεκτρονικό σύστημα, προκειμένου να υπάρξει διαφάνεια και έλεγχος των παροχών.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons