Βγαίνουν στο σφυρί σπίτια πολύ επώνυμων επιχειρηματιών!Τριάντα ένα ακίνητα μεγαλο-οφειλετών που χρωστούν στο δημόσιο πάνω από 300.000 ευρώ, βγάζει στο σφυρί η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Τα προγράμματα των πλειστηριασμών αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της ΓΓΔΕ (www.publicrevenue.gr) και μπορούν όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν τα πάντα για το είδος του ακινήτου, περιγραφή αυτού, τον αρμόδιο υπάλληλο του πλειστηριασμού, την τιμή της πρώτης προσφοράς, καθώς και τυχόν διαθέσιμες φωτογραφίες.


Στη λίστα των ακινήτων περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων μεζονέτα στο Πευκοχωρι της Χαλκιδικής, διαμέρισμα 99,21 τ.μ. στο Δήμο Νεαπολέως Συκεών, αλλά και διαμέρισμα 3ου ορόφου 52,70 τ.μ στον Εύοσμο.

Επίσης δύο διαμερίσματα στο Κολωνάκι ενός εκατομμυρίου και 600.000 ευρώ αντίστοιχα, οικόπεδο στην Καλαμπάκα 680 χιλ. ευρώ. Ακόμη περιλαμβάνεται ρετιρέ 163 τ.μ. στην παραλία της Θεσσαλονίκης πολύ γνωστού επιχειρηματία το οποίο πωλείται με αρχική τιμή 630 χιλ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα ακίνητα, διαμερίσματα και αποθήκες που βρίσκονται στην οδό Σέκερη και Κανάρη στο Κολωνάκι ανήκουν στην οικογένεια Καρούζου που δραστηριοποιούνταν στο χώρο της ένδυσης.Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, η πρώτη τιμή για τον πλειστηριασμό δεν μπορεί να είναι μικρότερη από την αντικειμενική τιμή του ακινήτου, γεγονός το οποίο δημιουργεί προβλήματα λόγω του ύψους των τιμών αυτών.

Το καθεστώς αυτό πρόκειται να αλλάξει με αποτέλεσμα να λαμβάνονται υπόψη τα 2/3 της αντικειμενικής τιμής και αν δεν εκδηλώνεται ενδιαφέρον το 50% αυτής.Δείτε εδώ όλη τη λίστα με τα ακίνητα που βγαίνουν στο σφυρί

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons