ΕΙΝΑΠ και εργαζόμενοι Νοσοκομείων στο πανελλαδικό συλλαλητήριο σήμερα στην Αθήνα.
Σε μαζική συγκέντρωση και συμμετοχή καλούν σήμερα τους πολίτες και τους εργαζομένους στον χώρο της Υγείας η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) μαζί με τα Σωματεία Εργαζομένων σε Αγ. Όλγα, Αγ. Σάββα, Αλεξάνδρας, Αττικόν, Ευαγγελισμό, ΚΑΤ, Κρατικό Νίκαιας, Λαϊκό, Μητέρα, Οφθαλμιατρείο, Σισμανόγλειο, Σωτηρία και Τζάνειο.
Με κεντρικό θέμα την ανεργία και τα μεγάλα προβλήματα της Δημόσιας Υγείας και των Νοσοκομειακών Γιατρών, θα πραγματοποιηθεί αρχικά προσυγκέντρωση όλων των Υγειονομικών που θα συμμετάσχουν στις 11π.μ. στην στάση του μετρό "Ευαγγελισμός" και στη συνέχεια μετάβαση στο Σύνταγμα όπου θα είναι και το επίκεντρο του συλλαλητηρίου.

Οι εργαζόμενοι στον χώρο της Υγείας ζητούν μεταξύ άλλων επίδομα ανεργίας 600 ευρώ για όλους τους ανέργους, για όλη τη διάρκεια της ανεργίας, να καταργηθούν οι πληρωμές των ασθενών και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για τους άνεργους – ανασφάλιστους και τις οικογένειες τους.πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons