ΕΟΦ: Τιμές στα 726 νέα φάρμακα – αναμένεται Επιτροπή Τιμών


Στο υπουργείο Υγείας έστειλε ο ΕΟΦ τις τιμές για τα νέα φάρμακα που περιμένουν τιμή για να κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά.

Στη λίστα των 726 νέων φαρμάκων, περιλαμβάνονται φάρμακα που ζήτησαν να τους χορηγηθεί τιμή μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου. Από αυτά, τα 25 αφορούν νέα δραστική ουσία, 29 είναι υβριδικά, ένα όμοιο βιολογικό σε δύο μορφές, 511 γενόσημα, 5 με γνωστή δραστική, 72 με πλήρη αίτηση, 61 προϊόντα με καλώς καθιερωμένη χρήση, 14 με σταθερό συνδυασμό, 3 με αίτηση συγκατάθεσης κλπ.

Στα παραπάνω φάρμακα περιλαμβάνονται ναρκωτικά, αντιγριππικά, 91 νοσοκομειακά φάρμακα, 10 νοσοκομειακά με φυλασσόμενη συνταγή, 16 νοσοκομειακά με συνέχιση της αγωγής εκτός νοσοκομείου, 80 με περιορισμένη συνταγή και αυστηρή παρακολούθηση ειδικού γιατρού. Μόνο για 37 από αυτά δεν απαιτείται ιατρική συνταγή, και μόνο για ένα, χρειάζεται συνταγή μόνο αν ο ασθενής είναι παιδί 4-12 ετών.

Τώρα αναμένεται να οριστεί συνεδρίαση της Επιτροπής Τιμών, προκειμένου να συζητηθούν και να εγκριθούν οι προτεινόμενες τιμές που αναρτήθηκαν.Επιπλέον Πληροφορίεςπηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons