Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Αθήνα, 17/10/2014ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΤο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, όπως προέκυψε μετά την καταμέτρηση των ψήφων στο σύνολο των 28 εκλογικών τμημάτων και ο καταμερισμός των 17 εδρών είναι ως εξής:ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΨΗΦΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ​ ​ ΣΥΝΟΛΟ ΨΗΦΩΝ1. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ (ΔΗΚΙ)​ 20022. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΔΗΚΙ)​ ​ 7373. ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΔΗΚΙ) ​ 5324. ΔΑΤΣΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΟΡΔΑΝΗ (ΔΗΚΙ) ​​ 5045. ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΔΗΚΙ) ​ ​​ 4766. ΨΥΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΑΓΩΝ. ΜΕΤΩΠΟ) 4047. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ (ΝΙΚΙ) ​ 4048. ΡΕΝΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ (ΔΗΚΙ) ​​ 3769. ΜΠΑΣΚΟΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΑΓΩΝ. ΜΕΤΩΠΟ) ​ 35810. ΣΙΩΡΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (ΔΗΠΑΚ) ​​ 20211. ΠΡΟΒΑΤΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΣΩΚΡΑΤΗ (ΑΓΩΝ. ΜΕΤΩΠΟ) ​ 18212. ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΝΙΚΙ) ​​ 17713. ΚΑΛΛΙΑΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΚΙΝΙ) ​​ 16814. ΜΠΙΛΙΡΑΚΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΑΛΗΘΕΙΑ) ​ 14115. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΛΕΞΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ (ΙΑΤΡ. ΜΠΡΟΣΤΑ)​ 13216. ΚΑΛΙΑΜΠΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ (ΑΡΣΙ) ​​ 9917. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΑΙΚ) ​​ 80

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΔ.Ι.Μ. ΔΗ.Κ.Ι. – Ι.Σ.Α.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons