Συγχαρητήρια Βορίδη για την κινητοποίηση του τομέα Υγείας στην Εγνατία Οδό.



Δυστήχημα-εγνατία-702x336 Τα θερμά του συγχαρητήρια απηύθυνε ο Υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, σε όλους όσοι συμμετείχαν στην άμεση και αποτελεσματική κινητοποίηση του τομέα Υγείας για την αντιμετώπιση του τραγικού δυστυχήματος στην Εγνατία Οδό το πρωί της Κυριακής 5/10/2014.

Σημειώνεται ότι έξι (6) λεπτά μετά την πρώτη κλήση στο συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο του συμβάντος το πρώτο ασθενοφόρο ενώ συνολικά μετείχαν στην επιχείρηση 9 ασθενοφόρα και μία κινητή μονάδα.

Ο κ. Βορίδης εξήρε τον τρόπο που λειτούργησαν οι Διασώστες και οι Γιατροί του ΕΚΑΒ, οι οποίοι προσήλθαν με αυταπάρνηση στους τομείς ευθύνης τους εθελοντικά (ενώ ήταν εκτός υπηρεσίας).

Σημαντική, όμως, ήταν και η συμβολή του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού των

Νοσοκομείων Βέροιας, ΑΧΕΠΑ και Γ. Γεννηματά – Αγ. Παύλου, το οποίο υπερέβαλε εαυτόν προκειμένου να περιθάλψει κατά τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τους τραυματίες.

Πολλά μέλη του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού του Γ.Ν. Βέροιας βρέθηκαν στις θέσεις τους πολύ πριν ειδοποιηθούν αφού ενημερώθηκαν από τοπικά μέσα για τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Στην πρωτοφανή κινητοποίηση μετείχαν ακόμη και γιατροί του ΠΕΔΥ αλλά και συνταξιούχοι γιατροί και τραυματιοφορείς οι οποίοι στελέχωσαν το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Από την πρώτη εξάλλου στιγμή ομάδα Ψυχολόγων και Ψυχιάτρων μετέβη στο ΓΝ Βέροιας προκειμένου να συμπαρασταθεί στους συγγενείς των θυμάτων.

Σε σχετική δήλωση του ο Υπουργός Υγείας ανέφερε: «Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στους συγγενείς των θυμάτων του τραγικού περιστατικού και εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Οφείλω παράλληλα να εκφράσω δημοσίως τα συγχαρητήρια μου στο ανθρώπινο δυναμικό του τομέα Υγείας, το οποίο αντέδρασε άμεσα και ουσιαστικά στην αντιμετώπιση ενός τόσο σοβαρού και λυπηρού περιστατικού






πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons