Συνεχίζονται οι διεκδικήσεις του ΙΣΑ – Δεσμεύσεις Υπουργού Υγείας για συμβάσεις ΕΟΠΥΥ, προσλήψεις στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας, ελάφρυνση εργαστηριακών και κλινικοεργαστηριακών ιατρώνΣυνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί μεταξύ του Υπουργού Υγείας κ. Μάκη Βορίδη, του Προέδρου του ΙΣΑ κ. Γεωργίου Πατούλη, με την παρουσία του Προέδρου του ΠΙΣ Μιχάλη Βλασταράκου, καθώς και άλλων παραγόντων της Ελληνικής και Διεθνής φαρμακοβιομηχανίας, στην οποία έπειτα από έντονη πίεση που ασκήθηκε, επιβεβαιώθηκαν από τον Υπουργό Υγείας τα κάτωθι αναφερόμενα, τα οποία θα υλοποιηθούν άμεσα με την έκδοση των σχετικών αποφάσεων. Ειδικότερα:Ανάκληση της εφαρμογής του δεύτερου rebate, σε συνέχεια της εφαρμογής του πρώτου Rebate, για όλους τους αυτοπαραπέμποντες ιατρούς, είτε αυτοί λειτουργούν ως φυσικά πρόσωπα, είτε ως νομικά πρόσωπα.Θεσμοθέτηση επιβολής ποινής για την περίπτωση χορήγησης φαρμακευτικών σκευασμάτων χωρίς ιατρική συνταγή.

Σύναψη νέων συμβάσεων για ΟΛΟΥΣ τους γιατρούς που το επιθυμούν από τις αρχές του νέου έτους.Δέσμευση 370 εκατ. Ευρώ από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για την αποπληρωμή των οφειλών των ασφαλιστικών ταμείων, έτους 2011 και πριν, έως το τέλος του έτους.Σταδιακή εκκαθάριση και αποπληρωμή, των λοιπών οφειλών του έτους 2012 και μετέπειτα.Προκήρυξη 900 θέσεων ιατρών και στο άμεσο χρονικό διάστημα προκήρυξη πρόσληψης 1500 οικογενειακών ιατρών.

Ο ΙΣΑ συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό των ιατρών, έχοντας πετύχει τα τελευταία χρόνια αφενός ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ, δίνοντας το δικαίωμα της συνταγογράφησης σε όλους ανεξαρτήτως του αν υφίσταται σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ, γεγονός το οποίο συντέλεσε ουσιαστικά στην απρόσκοπτη άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος.Αφετέρου καθιστάμεθα αρμόδιοι για την έκδοση των βεβαιώσεων λειτουργίας των ιδιωτικών ιατρείων και πολυϊατρείων και μετά από έντονες πιέσεις και αγώνα και των διαγνωστικών εργαστηρίων.Τέλος θεσμοθετήσαμε την λειτουργία των Μονάδων Ημερήσιας Νοσηλείας.Ο ΙΣΑ θα πιέζει μέχρι τέλους για να υλοποιηθούν τα αυτονόητα, τα οποία συντελούν στην προάσπιση των δικαιωμάτων των ιατρών - μελών μας.ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΓ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣπηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons