Ηλεκτρονική κάρτα Υγείας για κάθε ασφαλισμένο ετοιμάζει ο ΕΟΠΥΥe-card--702x336 Ηλεκτρονική κάρτα υγείας για κάθε ασφαλισμένο του ΕΟΠΥΥ, ετοιμάζει το υπουργείο Υγείας και η διοίκηση του Οργανισμού. Η κάρτα αποτελεί το «εισιτήριο» για την πρόσβαση των ασφαλισμένων στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, η κάρτα θα καταγράφει όλες τις «συναλλαγές» του ασφαλισμένου και χωρίς αυτή δεν θα είναι εφικτή καμία παροχή, από συνταγογράφηση φαρμάκων μέχρι εισαγωγή σε κλινική. Στόχος του υπουργείου Υγείας είναι ο έλεγχος και η παρακολούθηση των δαπανών του ΕΟΠΥΥ σε όλα τα στάδια. Μάλιστα με την ηλεκτρονική κάρτα θα είναι πλέον αδύνατη η «αντιγραφή» του ΑΜΚΑ ενός ασφαλισμένου.

Σήμερα, ο ΑΜΚΑ είναι εκτεθειμένο στους παρόχους οι οποίοι εν αγνοία των ασφαλισμένων μπορούν

να το χρησιμοποιήσουν. Για παράδειγμα, εάν κάποιο διαγνωστικό κέντρο γνωρίζει τον ΑΜΚΑ κάποιου ασφαλισμένου που δεν ενδιαφέρεται να κάνει τακτικά εξετάσεις ή απουσιάζει για μεγάλο διάστημα στο εξωτερικό, μπορεί παρανόμως να γράψει ότι θέλει.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ΕΟΠΥΥ άμεσα θα θέσει σε λειτουργία τον ηλεκτρονικό Φάκελο Ασφάλισης Υγείας που περιλαμβάνει αναλυτικά όλες τις παροχές υγείας που έλαβε ο ασφαλισμένος και τις οποίες αποζημίωσε ο ΕΟΠΥΥ. Μάλιστα, ο ΕΟΠΥΥ θα μπορεί να ελέγχει σε πραγματικό χρόνο την ιατρική και φαρμακευτική «διαδρομή» των ασφαλισμένων του ώστε να …κόβει τις περιττές εξετάσεις.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons