Γρηγοράκος: Ανάγκη να αυξηθούν οι μισθοί των γιατρών

Την πρόθεσή του να αυξηθούν τα οικονομικά και οι μισθοί των γιατρών και να διορθωθούν οι αδικίες, όταν το επιτρέψουν οι δημοσιονομικές ανάγκες της χώρας, τόνισε ο υπουργός Αναπληρωτής Υγείας κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Fly 89,7 την Παρασκευή.Είναι επιβεβλημένο, τόνισε ο κ. Γρηγοράκος, να αυξηθούν οι μισθοί των γιατρών όπως και των ένστολων, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο μήνυμα, ότι ο ιατρικός κόσμος, πράγματι μάτωσε στα χρόνια του Μνημονίου. Αναφερόμενος στις επερχόμενες προσλήψεις, ο κ. Γρηγοράκος, ανέφερε ότι στον τομέα της υγείας, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για περικοπές, υπήρξαν αρκετά προβλήματα και δυστοκίες, και τώρα ήρθε η ώρα, να θεμελιώσουμε ένα ΕΣΥ που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών.Ο υπουργός Αναπληρωτής Υγείας επίσης, επανέλαβε ότι πρέπει να φτιάξουμε τις σχέσεις μας με την κοινωνία, αλλά και με τους φορείς της υγείας, τους παρόχους, τους φαρμακοποιούς, οι οποίες είχαν διαταραχθεί το προηγούμενο διάστημα. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια τόνισε. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι ο κ. Γρηγοράκος αναφέρεται στην θητεία του προηγούμενου υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος με την πολιτική του, δημιούργησε τεράστιες συγκρούσεις με όλους τους υγειονομικούς φορείς.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons