Η Ανεμοδουρά πρώτη μεν στις εκλογές,αλλά αρνείται οτι εκπροσωπεί παραταξιακά τη ΝΔ!

Η σημερινή πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κυρία Βαρβάρα Ανεμοδουρά, ήρθε πρώτη δύναμη στις εκλογές των γιατρών του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας, με την παράταξη Δυναμική Ανανεωτική Κίνηση Ιατρών Πειραιά, κατακτώντας 6 έδρες.

Όπως δήλωσε στο on Med η πρόεδρος του ΙΣΠ, στην εκλογική αυτή αναμέτρηση, συνειδητά, δεν λάβαμε χρίσμα από κανένα κόμμα και το μοναδικό μας μέλημα ήταν να πολεμήσουμε για τους πολίτες αλλά και τους

γιατρούς, οι οποίοι ζημιώθηκαν από τις ανάλγητες μνημονιακές πολιτικές.

Αναλυτικά, μετά το πέρας των Αρχαιρεσιών του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2014, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής :


- Δυναμική Ανανεωτική Κίνηση Ιατρών Πειραιά 6 έδρες

- Ενωτική Κίνηση Ιατρών – ΕΚΙ 3 έδρες

- Αγωνιστικό Μέτωπο Γιατρών 2 έδρες

- Εναλλακτική Δράση Ιατρών Πειραιά – ΕΔΙΠ 2 έδρες

- Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση – ΔΗΠΑΚ 1 έδρα

- Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή-

- Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών -ΑΡΣΙ-Νυστέρη-Ανεξάρτητοι 1 έδρα.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons