Διακόπτουν στη μέση τα χειρουργεία λόγω έλλειψης υλικών
Το μέγεθος του προβλήματος της έλλειψης βασικών υλικών για την περίθαλψη των ασθενών στην Ελλάδα, καταγράφεται από μία και μόνο περίπτωση στην Πάτρα.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Press Time", μια νεαρή γυναίκα έζησε τον δικό της Γολγοθά, όταν την ώρα που βρισκόταν στο χειρουργικό τραπέζι, άκουσε τους γιατρούς να παρακαλάνε τη διοίκηση να ζητήσει από τις προμηθεύτριες εταιρείες να φέρουν υλικά για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν την επέμβαση, που βρισκόταν ήδη σε εξέλιξη!

Η νεαρή γυναίκα αναγκάστηκε να έρθει σε νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς στα δύο νοσοκομεία της Πάτρας έχουν σταματήσει ή έχουν ελαχιστοποιηθεί οι επεμβάσεις υψηλών απαιτήσεων οι οποίες θεωρούνται κοστοβόρες και απαιτούν αναλώσιμα για τα οποία οι προμηθευτές ζητούν άμεση πληρωμή.Οι ελλείψεις αφορούν κυρίως σε φτηνά υλικά μεγάλης κατανάλωσης και είναι μόνιμες. Για 10 μέρες μπορεί να μην υπάρχει κάποιο υλικό και για 10 μέρες να μην υπάρχει κάποιο άλλο. Πάντα κάτι λείπει ή αυτό που υπάρχει είναι κακής ποιότητας.Έτσι οι γιατροί αναγκάζονται να προχωρούν σε "ευρεσιτεχνίες" και να χρησιμοποιούν ό,τι υλικά έχουν διαθέσιμα για να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη φροντίδα των ασθενών, τη στιγμή που το κόστος για τα νοσοκομεία αυξάνεται διαρκώς.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons