Η κατανομή των 2.950 θέσεων για απασχόληση και κατάρτιση στην Υγεία


Τον πίνακα με την κατανομή των 2.950 θέσεων επαγγελματιών Υγείας, οι οποίοι θα εργαστούν επί πέντε μήνες στο πλαίσιο της κατάρτισής τους, απέστειλε την Τρίτη στο υπουργείο Εργασίας ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Στη συνέχεια του αιτήματος που είχε καταθέσει την 1η Οκτωβρίου, ο κ. Γρηγοράκος έστειλε αναλυτικό κατάλογο για τη συμμετοχή του υπουργείου Υγείας στο πρόγραμμα “Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα”. Όπως ανακοινώθηκε, μετά την ολοκλήρωση της επεξεργασίας των στοιχείων αυτών, το

υπουργείο Υγείας θα προχωρήσει στην κατανομή των εν λόγω θέσεων ανά Υγειονομική Περιφέρεια και ανά φορέα.

Στην 1η ΥΠΕ θα διατεθούν 750 άτομα, στη 2η ΥΠΕ 650 άτομα, στην 3η ΥΠΕ 350, στην 4η ΥΠΕ 300, στην 5η ΥΠΕ 200, στην 6η ΥΠΕ 500 και στην 7η ΥΠΕ θα διατεθούν 200 θέσεις.

Ανάγκες


Το προσωπικό που θα προσληφθεί θα συμβάλλει σε σημαντικό βαθμό στην κάλυψη υγειονομικών αναγκών που έχουν παρουσιαστεί.

Πρόκειται για εργαζόμενους με ειδικότητα διοικητικό προσωπικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό.

ΠΗΓΗ: Iatronet Δ.Κ.Επιπλέον Πληροφορίεςπηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons