Αυτόν τον ΕΟΠΥΥ ποιος θα τον πάρει! Η δυσαρέσκεια Βορίδη και οι μνηστήρες του φορέαεοπυυ Ο μεγαλύτερος φορέας υγείας της χώρας, που διαχειρίζεται ετησίως κοντά στα 6 δις ευρώ ο ΕΟΠΥΥ μέχρι στιγμής δεν έχει βρει ακόμη τον βηματισμό του. Παρ αυτά οι …μνηστήρες φαίνεται να είναι αρκετοί…Νέα πνοή θέλει να δώσει ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης στο μεγαλύτερο φορέα της χώρας τον ΕΟΠΥΥ. Πηγές αναφέρουν ότι …υπογείως βρίσκεται σε αναζήτηση διαχειριστή ώστε να ξεφύγει ο ΕΟΠΥΥ από την μαύρη τρύπα που προκαλεί συνεχείς γκρίνιες και από τους δανειστές μας.

Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έχει ενημερώσει σχετικά και το Μέγαρο Μαξίμου δεδομένου ότι ο νυν πρόεδρος αποτελεί υψηλή…γαλάζια επιλογή.

Πηγές σημειώνουν μάλιστα ότι έχει προσεγγίσει ήδη διάφορα στελέχη από το χώρο της υγείας προκειμένου να αναλάβουν τον ΕΟΠΥΥ. Αρνήσεις βέβαια έχει εισπράξει καθώς ελάχιστοι είναι εκείνοι που κατέχουν σήμερα κάποια υψηλή θέση και θα την εγκατέλειπαν για να αναλαβουν τον καταχρεωμένο ΕΟΠΥΥ.

Βέβαια υπάρχουν πολλά γαλάζια στελεχη που θα επιθυμούσαν να καθήσουν στην καρέκλα της

Λεωφόρου Κηφισίας καθώς αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές θέσεις στην Υγεία, μια που ο οργανισμός διαχιερίζεται κοντά στα 6 δις ευρω.

Βέβαια η μαύρη τρύπα του παραμένει.

Και για του λόγου του αληθές, ο προϋπολογισμός του ΕΟΠΥΥ έχει τροποποιηθεί από τις αρχές του χρόνου 11 φορές αλλά και πάλι τα κενά υπάρχουν φυσικά.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, ο ΕΟΠΥΥ έχει συνολικά έσοδα 6.395.132.155,33€ και συνολικά έξοδα 6.768.879.635,73€. Όσο για το …κενό που μένει διευκρινίζεται από το υπουργείο Υγείας πως θα καλυφθεί από τα χρηματικά διαθέσιμα του Οργανισμού.

Και είναι βέβαιον πως τα ταμειακά διαθέσιμα επαρκούν μόνο για τα τρέχοντα καθώς τα χρέη του οργανισμού σε φαρμακευτικές εταιρείες, γιατρούς, κλινικές και άλλους παρόχους παραμένουν ανεξόφλητα.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons