Αξιολόγηση εξπρές για τους πρώην γιατρούς ΙΚΑ νυν ΕΣΥΤο πολύ μέχρι το Νοέμβριο θα έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των πρώην γιατρών του ΙΚΑ που έχουν ενταχθεί στο ΕΣΥ. Το υπουργείο Υγείας επιθυμεί η διαδικασία να ολοκληρωθεί πολύ γρήγορα, ακόμα και μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά ατό δεν κρίνεται εφικτό από τα μέλη των Επιτροπών που έχουν συσταθεί για το σκόπο αυτό στα νοσοκομεία όπου υπηρετούν οι γιατροί των πρώην νοσοκομείων του ΙΚΑ.Το γεγονός ότι το υπουργείο Υγείας επιθυμεί να ολοκληρωθεί γρήγορα η διαδικασία προβληματίζει τους γιατρούς για το αν η αξιολόγηση θα γίνει σωστά και όχι σε κεκτημένη ταχύτητα.

Τα μέλη των Επιτροπών που έχουν συσταθεί για την Αξιολόγηση των γιατρών που εντάχθηκαν σε νοσοκομεία του ΕΣΥ από τα νοσοκομεία του ΙΚΑ που έκλεισαν, θα αξιολογήσουν τους γιατρούς προκειμένου να τους κατατάξουν στον ανάλογο βαθμό ιεραρχίας του ΕΣΥ.Τα μέλη των Επιτροπών θα αξιολογήσουν ουσιαστικά το βιογραφικό και την εμπειρία των γιατρών και ανάλογα με την εμπειρία οι γιατροί θα γίνουν Επιμελητές Β' (προυπηρεσία μέχρι 10 χρόνια), Επιμελητές Α' (προυπηρεσία από 10 έως 25 χρόνια) και Διευθυντές (προυπηρεσία άνω των 25 ετών).

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons