Συνάντηση Βορίδη-Χαρδούβελη πριν την άφιξη της τρόικαςΛίγες ώρες πριν την άφιξη της τρόικας στη χώρα μας, ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης συναντάται σήμερα Δευτέρα με τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδουβελη για να προετοιμάσουν το έδαφος. Ο κ. Μ. Βορίδης θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους της τρόικας μέσα στην εβδομάδα και από αυτές τις συναντήσεις θα κριθούν πολλά για το χώρο της Υγείας. Ο κ. Γ. Χαρδούβελης αναμένεται να συναντηθεί με τους τροικανούς αύριο Τρίτη και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι συναντήσεις με τους άλλους υπουργούς της κυβέρνησης που έχουν ανοικτά μέτωπα.Στη σημερινή συνάντηση Βορίδη – Χαρδούβελη, ο υπουργός Υγείας θα ενημερώσει τον υπουργό Οικονομικών για την πορεία των μεταρρυθμίσεων, την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών του ΕΟΠΥΥ, τις δαπάνες των νοσοκομείων και βέβαια για την πορεία της φαρμακευτικής δαπάνης.Βέβαια, στη συνάντηση θα τεθεί και το θέμα των Μη Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων (ΜΗΣΥΦΑ), ζήτημα το οποίο είχε συμφωνηθεί την Άνοιξη με την τρόικα να το συζητήσουν τον Σεπτέμβριο.

Μετά τη δίωρη συνάντηση του Γκίκα Χαρδούβελη και του Γιάννη Βρούτση, κορυφαίος παράγοντας υπουργείου εργασίας εμφανιζόταν αισιόδοξος για την πορεία της διαπραγμάτευσης που ξεκινά.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons