Σχόλιο του Τ.Φούντογλου σχετικά με τις ευχές για τις πανελλαδικές

υγεια-225x2002311 (2) Δεν την μπορώ αυτήν την υποκρισία. Συγχαρητηρια κείμενα για τους επιτυχόντες, γούτσου γούτσου αγαπούλες, copy-paste παπαριές, τα ίδια και τα ίδια γλυκανάλατα για τους κόπους, τις προσπάθειες και τα όνειρα των νέων παιδιών, συμβουλές για αυτούς που απέτυχαν αλλά δεν βαριέσαι η ζωή είναι δικιά σας, υπάρχουν και άλλες ευκαιρίες μπλιαχ μπλιαχ μπλιαχ....και μόλις έρχεται η ώρα να προσλάβουν καναν σύμβουλο σε θέση που απαιτεί γνώσεις και δεξιότητες, να στελεχώσουν μια θέση ευθύνης στον Δήμο ή την Περιφέρειά τους και να διορίσουν διοικητή σε κάποιο νοσοκομείο της περιοχής τους, αντί να επιλέξουν έναν αριστούχο απο τους εκατοντάδες που αποφοιτούν απο τα ελληνικά Πανεπιστήμια, προσφεύγουν στις κλασικές πελατείες τους και βολεύουν τους αφισοκολλητές, τους γρασαδόρους και τους αρχιμπούφους ...ρε αντε στον αγύριστο....

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons