Ιδιωτικές Κλινικές: Σκληραίνει η κόντρα - Aς βγει επώνυμα ο ΕΟΠΥΥ να καταγγείλει λέει ο ΣΕΚΤην άποψη ότι ο κλάδος βρίσκεται λίγο προ των πυλών του αφανισμού του, θα καταθέσουν σήμερα το πρωί στην συνέντευξη τύπου που θα παραθέσουν σε κεντρικό ξενοδοχείο, οι εκπρόσωποι των Ιδιωτικών Κλινικών, με αφορμή τις καταγγελίες του ΕΟΠΥΥ για υπερκοστολογήσεις και την ευθεία στοχοποίηση του κλάδου.

Παράλληλα, ο ΣΕΚ (Σύνδεσμος Ελληνικών Κλινικών) όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος, σκέφτεται σοβαρά να κινηθεί και νομικά απέναντι στον ΕΟΠΥΥ, αναφέρει στο on Med ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Βασίλης Μπαρδής.

Φυσικά μέχρι τότε, όπως όλα δείχνουν, ο Σύνδεσμος και τα μέλη του, θα πρέπει να αποδεικνύουν ότι ....δεν είναι ελέφαντες.

Εν τω μεταξύ, η Εισαγγελία έχει αναλάβει, να ξεδιαλύνει την υπόθεση με τις υπερχρεώσεις των ιδιωτικών κλινικών προς τον ΕΟΠΥΥ, οι οποίες υπολογίζονται σε 130 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με ιδιωτικές ελεγκτικές εταιρείες. Η εισαγγελική παρέμβαση αφορά στη διερεύνηση της τέλεσης απάτης στρεφόμενης σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου με όφελος ή ζημία υπερβαίνουσα το ποσό των 150.000 ευρώ (κακούργημα).


Στην σημερινή συνέντευξη τύπου πάντως, τα μέλη του ΣΕΚ θα αναφερθούν στην υπόθεση, ξετυλίγοντας από την αρχή το κουβάρι της ιστορίας και θα μιλήσουν ενδελεχώς για το τι συμβαίνει με τον ΕΟΠΥΥ. Με τον Οργανισμό, όπως αναφέρουν, που έχει βαλθεί να καταστρέψει έναν κλάδο, χιλιάδες εργαζομένους και υγιείς επιχειρήσεις, στοχοποιώντας τους ξεκάθαρα.


Ο πρόεδρος του ΣΕΚ αναφέρει, ότι πρώτος ο Σύνδεσμος ζήτησε να γίνουν οι έλεγχοι των τιμολογίων και μάλιστα φανταστείτε, ότι ενώ δεν έχουμε πληρωθεί από τον ΕΟΠΥΥ (χρωστά εκτός των άλλων και ληξιπρόθεσμα από το 2006 έως το 2011) να πληρώσουν οι ίδιες οι επιχειρήσεις τις ελεγκτικές εταιρείες.


Ας βγει επώνυμα και αποδεδειγμένα ο ΕΟΠΥΥ να πει ποιες κλινικές έχουν πραγματοποιήσει ατασθαλίες και όχι να ρίχνει σφαίρες στον αέρα. Είναι ανεπίτρεπτο και παράνομο αυτό, σημειώνει ο κ. Μπαρδής καθώς και μέλη του ΣΕΚ. Να σημειώσουμε ότι ο έλεγχος ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου και αυτή την στιγμή η διαδικασία αφορά στους δεύτερους ελέγχους.


Να σημειώσουμε, ότι εκτός από τις τεράστιες οφειλές του ΕΟΠΥΥ προς τον κλάδο των ιδιωτικών κλινικών, οι επιχειρήσεις είναι επιφορτισμένες και με την καταβολή του χαρατσιού clawback, το οποίο για το 2013 ανέρχεται σε 150 εκατ.ευρώ. Στο ποσό αυτό, συμπεριλαμβάνεται και ο ΦΠΑ, πράγμα που είναι παράνομο, όπως καταγγέλουν οι επικεφαλής των επιχειρήσεων.


Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Κλινικών στην σημερινή του συνέντευξη τύπου, θα υπογραμμίσει ακόμη, ότι θα είναι ο πρώτος που θα καταδικάσει και θα ζητήσει την τιμωρία όσων επιχειρήσεων παρανόμησαν, όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος. Και όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, «Ευρισκόμενοι για μια ακόμα φορά μπροστά σε ένα καινούργιο αδιέξοδο, δηλώνουμε την απερίφραστη εμπιστοσύνη μας στην Ελληνική Δικαιοσύνη».
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons