ΠΙΣ: Να τεθούν τώρα σε εφαρμογή τα ανακοινωθέντα για την εξόφληση των δεδουλευμένων των ιατρών


Αθήνα, 25 Σεπτεμβρίου 2014


Δελτίο Τύπου


Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος: Να τεθούν τώρα σε εφαρμογή τα ανακοινωθέντα για την εξόφληση των δεδουλευμένων των ιατρών

Σχετικά με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Υπουργού Υγείας, κ. Μάκη Βορίδη, αναφορικά με την έγκριση πρόσθετης χρηματοδότησης ύψους 360 εκατ. Ευρώ για την εξόφληση των δεδουλευμένων των τελευταίων μηνών του 2011, καθώς και για το άνοιγμα των συμβάσεων όλων των ιατρών οι οποίοι επιθυμούν να συνεργαστούν με τον ΕΟΠΥΥ, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος δηλώνει τα εξής:Οι πιέσεις του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και όλου του ιατρικού κόσμου της χώρας οδήγησαν σε θετικά αποτελέσματα στις ως άνω κατευθύνσεις, με καθυστέρηση βέβαια, αλλά απαιτείται τώρα η άμεση υλοποίηση των ανακοινωθέντων μέτρων, διότι ο ιατρικός κόσμος της χώρας έχει επανειλημμένα απογοητευτεί από ανακοινώσεις οι οποίες δεν εφαρμόζονται και από καθυστερήσεις οι οποίες δεν δικαιολογούνται.Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος ευελπιστεί ότι ο Υπουργός Υγείας θα δώσει άμεσα την εντολή να εξοφληθούν τα δεδουλευμένα, μετά από τόσα χρόνια καθυστέρησης, καθώς και να προχωρήσει άμεσα ο ΕΟΠΥΥ σε νέες συμβάσεις, με δυνατότητα σύμβασης για όλους τους ιατρούς, μετά από την υπογραφή συλλογικής σύμβασης με τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και τους κατά τόπους Ιατρικούς Συλλόγους.Δεν είναι καιρός για λόγια ή για υποσχέσεις, αλλά για έργα και πράξεις, γιατί η οικονομική εξάντληση των επαγγελματιών υγείας είναι έντονη, τα όρια της αντοχής τους έχουν ξεπεραστεί και η περίθαλψη των ασφαλισμένων βρίσκεται ήδη σε οριακή κατάσταση.Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος θα συνεργαστεί με θετική προδιάθεση για να υλοποιηθούν άμεσα οι ως άνω δεσμεύσεις και ανακοινώσεις.Τέλος, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος ανακοινώνει ότι στηρίζει το διήμερο των κινητοποιήσεων, τις οποίες έχει εξαγγείλει η ΟΕΝΓΕ για την 1η και την 2α Οκτωβρίου και καλεί όλους τους ιατρούς να προασπίσουν αγωνιστικά και δυναμικά την αξιοπρέπεια, τη λειτουργία και το κύρος του Έλληνα ιατρού.ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Π.Ι.Σ.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons