Μ.Βορίδης: «Θέλουμε ή δεν θέλουμε να πιάσουμε τα λαμόγια;»βοριδης Με βάση σχετικές οδηγίες από επιστημονικές εταιρείες και όχι αυθαίρετα εκδόθηκαν οι νέες κατευθυντήριες γραμμές του ΕΟΠΥΥ, που ξεσήκωσαν πλήθος αντιδράσεων, για τις εξετάσεις επισήμανε την Τετάρτη ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης.

Αν ένας γιατρός, είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, θεωρεί ότι πρέπει να γίνουν κάποιες εξετάσεις μπορεί να τις γράψει ακόμη κι αν υπερβαίνουν θεραπευτικά πρωτόκολλα. Τού δίνεται μάλιστα αυτή η δυνατότητα από το νέο σύστημα με το οποίο,όπως ανέφερε, δημιουργείται ένα πεδίο έλεγχου. «Όταν λέμε ‘πιάστε τα λαμόγια και τιμωρείστε τα’, τότε γιατί

διαμαρτυρόμαστε τώρα που φτιάξαμε το μηχανισμό;» διερωτήθηκε.

«Με τις κατευθυντήριες οδηγίες που δίνουμε προστατεύουμε τους ασφαλισμένους μας από την υπερκατανάλωση των διαγνωστικών εξετάσεων η οποία είναι και σε βάρος των οικονομικών του ΕΟΠΥΥ» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του οργανισμού Δημήτρης Κοντός.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης πάντως κάλεσε την κυβέρνηση να εφαρμόσει ό,τι γίνεται στην υπόλοιπη Ευρώπη και να μην μεταφέρει μοντέλα από την Αμερική και την Αυστραλία.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons