Εκτός λειτουργίας για ακόμη μία φορά το σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης


Εκτός λειτουργίας είναι για ακόμη μία φορά το σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης. Συγκεκριμένα, το ΑΡΙ της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης είναι εκτός λειτουργίας από το πρωί της Δευτέρας, λόγω αναβάθμισης, με αποτέλεσμα να προκαλείται χάος στην εκτέλεση των συνταγών στα φαρμακεία.

Έως ότου να αποκαταστασθεί η λειτουργία του συστήματος της ΗΔΙΚΑ, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, με SMS που απέστειλε σε όλα τα μέλη του, συστήνει στους φαρμακοποιούς, να εκτελούν χειρόγραφα τις συνταγές.Φυσικά η κάθε αναβάθμιση κάθε φορά είναι επιβεβλημένη, όμως στην προκειμένη περίπτωση το σύστημα πέφτει πολύ συχνά, ή εν πάση περιπτώσει πολύ συχνά πραγματοποιούνται αναβαθμίσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ο ανάλογος αποσυντονισμός.Οι ηγεσίες του υπουργείου Υγείας των τελευταίων τεσσάρων ετών, αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς -κατά την διάρκεια της ομιλίας του το Σάββατο στην ΔΕΘ- έχουν εξυμνήσει το σύστημα της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης ως το πλέον πρωτοπόρο και το οποίο μάλιστα έχει όπως αναφέρουν επιδείξει σημαντικά αποτελέσματα σε όλη την Ευρώπη. Ο εξορθολογισμός ήταν και είναι πάντα αναγκαίος, ωστόσο οι γιατροί από την πλευρά τους, εκτιμούν ότι δημιουργεί τεράστια εμπόδια και τελικά δεν επιτελεί τον στόχο του, που είναι ο έλεγχος της υπερσυνταγογράφησης, ενώ και οι φαρμακοποιοί γίνονται μάρτυρες ενός χάους που προκαλείται πολύ συχνά.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons