Σε κρίσιμη κατάσταση ο οπαδός στην Κρήτη! Σοβαρά επεισόδια στον αγώνα Ηρόδοτος – Εθνικός
Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας βρίσκεται ο οπαδός του Εθνικού που δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι στο ματς κόντρα στον Ηρόδοτο στην Κρήτη. Τρεις συλλήψεις για τα επεισόδια.Τραγικές καταστάσεις έζησαν όσοι βρέθηκαν στην αναμέτρηση του Ηρόδοτου με τον Εθνικό.


Το ματς πήρε άγρια τροπή όταν στο 75ο λεπτό διεκόπη λόγω επεισοδίων που προκάλεσαν οι οπαδοί των γηπεδούχων όταν έκαναν… ντου στους αντίστοιχους του Εθνικού.


Επί ένα ολόκληρο 20λεπτο το γήπεδο της Αλικαρνασού έζησε επεισοδιακές στιγμές, με ένα 46χρονο φίλαθλο των Πειραιωτών να διακομίζεται μετά τα συμβάντα στο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση από χτυπήματα στο κεφάλι.


Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε λιπόθυμος, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εσωτερική αιμορραγία στο Βενιζέλειο, ενώ έχουν γίνει μέχρι τώρα


sportfm.gr


πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons