Ιατρικές εξετάσεις τέλος και για τους στρατιωτικούς! Καταγγελία σοκ στην Βουλή

Σοκ και δέος προκαλεί η καταγγελία την οποία έκανε πριν λίγη ώρα στο Γ” Θερινό Τμήμα της Βουλής ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας. Με βάση όσα κατήγγειλε ο κ. Δρίτσας, οι περικοπές στις παροχές υπηρεσιών υγείας που υπέγραψε τον Αύγουστο ο Υπουργός Υγείας κ. Μ. Βορίδης αφορούν και τους συγγενείς στελεχών Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και τους αποστράτους οι οποίοι, όπως είναι γνωστό, μετά την αποστρατεία τους, ασφαλίζονται στον ΕΟΠΥΥ. Συγκεκριμένα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι συγγενής στρατιωτικού που νοσηλεύεται εδώ και ένα μήνα σε στρατιωτικό νοσοκομείο λόγω εγκεφαλικού πληροφορήθηκε ότι μετά την πάροδο ενός μόλις μήνα νοσηλείας ΔΕΝ δικαιούται πλέον φυσικοθεραπείες.

Ο αριθμός των συγγενών στρατιωτικών και κυρίως των αποστράτων που είναι ασφαλισμένοι στον ΕΟΠΥΥ είναι σημαντικός και για το λόγο αυτό το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας οφείλει να απαντήσει.Με τους συγγενείς τους αποστερημένους από βασικές ιατρικές εξετάσεις (φυσικοθεραπείες, αξονικές, τεστ παπ, μαστογραφίες κλπ) τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων θα κληθούν να κυβερνήσουν αεροσκάφη, άρματα μάχης, φρεγάτες και υποβρύχια;Με τους αντισυνταγματικά μειωμένους μισθούς τους θα πληρώσουν τις φυσικοθεραπείες των συγγενών τους που δεν καλύπτει πια ο ΕΟΠΥΥ;Με την μείωση των ιατρικών εξετάσεων που δικαιούνται οι απόστρατοι υλοποιεί η Κυβέρνηση την εκτίμησή της στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων;
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons