Έρχεται ρευστό από τον ΕΟΠΥΥ για τους ιδιώτες γιατρούς! Τι θα εισπράξουν


Ζεστό χρήμα που καιρό τώρα περιμένουν να δουν στις τσέπες τους, αναμένεται να εισπράξουν οι συμβεβλημένοι γιατροί με τον ΕΟΠΥΥ τις επόμενες ημέρες

Τα χρέη του προς τους ιδιώτες γιατρούς από τα έτη 2012 και 2013 επιχειρεί να αποπληρώσει ο μεγαλύτερος φορέας υγείας της χώρας ελέω …τρόικας.

Οι δανειστές μας άλλωστε καιρό τώρα έχουν διαμηνύσει στη ηγεσία του υπουργείου Υγείας αλλά και του ΕΟΠΥΥ να ξεχρεώσει ο οργανισμός ώστε να μην είναι σε αναμονή οι ιδιώτες πάροχοι.

Έτσι αναμένεται εντός του Σεπτεμβρίου να καταβληθεί το 10% των οφειλών προς τους γιατρούς για τα περασμένα έτη το 2012 και το 2013.

Το υπόλοιπο 90% είχε καταβληθεί όπως συνηθίζεται, χωρίς να γίνει η πλήρης εκκαθάριση και ο έλεγχος των υποβληθέντων ποσών.

Ήδη έχει γίνει τα τελικό ξεκαθάρισμα και αναμένονται τα εντάλματα πληρωμής μετά και τη σχετική έγκριση που πρέπει να δοθεί από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς.


Πάντως και να αποπληρώσει τα συγκεκριμένα ποσά ο ΕΟΠΥΥ, δε σημαίνει ότι απαλλάσσεται και από τα υπόλοιπα χρέη του και τη μαύρη τρύπα την οποία απλά δε…βλέπει η διοίκηση.

Άλλωστε με βάση και τα επίσημα στοιχεία από τον προϋπολογισμό του φορέα λείπουν για το 2014 κοντά στα 373 εκατομμύρια Ευρώ.Ειδικότερα για την τρέχουσα χρήση σύμφωνα με τον προϋπολογισμό η υπέρβαση των προϋπολογισθέντων εξόδων (6.768.879.635 ευρώ) σε σχέση με τα προϋπολογισθέντα έσοδα (6.395.132.155)- υπάρχει διαφορά περίπου 373 εκ. ευρώ.Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Δημήτρης Κοντός, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του ΕΟΠΥΥ προς τρίτους, από την σύσταση του (1.1.2012), ανήλθαν τον Ιούλιο 2014 στο ποσό των 670.094.844,48 ευρώ παρουσιάζοντας μείωση 598.459.283,25 ευρώ σε σχέση με το αντίστοιχο ποσό του Ιουνίου του 2014 που έφτασε τα 1.268.554.127,73 ευρώ.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons