Σε επίσχεση εργασίας οι ειδικευόμενοι γιατροί του ΙπποκρατείουΣε επίσχεση εργασίας από τα καθημερινά τους καθήκοντα και τις εφημερίες προχωρούν από σήμερα οι ειδικευόμενοι γιατροί του ΓΝ Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο», διαμαρτυρόμενοι για την καθυστέρηση της αποπληρωμής των εφημεριών τους 6 μηνών και πλέον.Μάλιστα, στο πλαίσιο της επίσχεσης εργασίας, πραγματοποίησαν το πρωί κινητοποίηση στα ταμεία είσπραξης, αποκλείοντας τον εισπρακτικό μηχανισμό του νοσοκομείου και επιτρέποντας στους ασθενείς να εξετάζονται χωρίς να πληρώσουν το χαράτσι των 5 ευρώ.Παράλληλα, οι εργαζόμενοι οι οποίοι βρίσκονται στη δεύτερη εβδομάδα κινητοποιήσεων, θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 10/09 στις 10 το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Υγειονομική Περιφέρεια.Κατά τις γενικές τους συνελεύσεις (8-9-14 και 3-9-14), οι εργαζόμενοι αποφάσισαν επίσης να καλέσουν την ΕΝΙΘ και τον ΙΣΘ για την κινητοποίηση του ιατρικού κόσμου.Όπως σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους, «είναι η τρίτη φορά τα τελευταία 2 χρόνια που υποχρεωνόμαστε να κινητοποιηθούμε με τη μορφή της επίσχεσης εργασίας, προκειμένου να διεκδικήσουμε τα δεδουλευμένα - τις απλήρωτες εφημερίες μας 6 και πλέον μηνών. Στο διάστημα αυτό άλλαξαν 2 διοικητές του νοσοκομείου και αρκετοί υπουργοί, το πρόβλημα όμως παραμένει και όχι μόνο καθυστερούν οι εφημερίες, αλλά δεχόμαστε και μεγάλες περικοπές στις αποδοχές μας. Την ίδια αυτή περίοδο, με τη μεγάλη έλλειψη ειδικών ιατρών και λοιπού προσωπικού, βιώνουμε την εντατικοποίηση της εργασίας μας, στερούμαστε από την εκπαίδευσή μας, με συνέπεια τη χαμηλή παροχή υπηρεσιών Υγείας προς τους ασθενείς.


Αυτό είναι και το μέλλον που ετοιμάζουν όχι μόνο σε εμάς, αλλά και σε όλους τους νέους: Απλήρωτη εργασία ή λίγα ψίχουλα για μισθό! Μας οδηγούν είτε στην οικονομική μετανάστευση είτε σε κάποια κλινική ή νοσοκομείο με μισό μισθό και μισά δικαιώματα…Ξέρουμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι περνάνε τα ίδια με μας, αυτό όμως δε θα μας σταματήσει από το να διεκδικούμε τα δεδουλευμένα μας και καλύτερες συνθήκες εργασίας. Σας καλούμε να πράξετε το ίδιο!

Το αγαθό της υγείας μας αφορά όλους. Αγωνιζόμαστε για τη βελτίωση όλων εκείνων των παραγόντων που θα οδηγήσουν σε ένα καλύτερο επίπεδο Υγείας. Στην προσπάθεια αυτή σας θέλουμε συμπαραστάτες. Φτάνει πια η κοροϊδία! Κανένας εργαζόμενος απλήρωτος!»Τέλος, οι ειδικευόμενοι γιατροί του ΓΝ Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο» θα έχουν νέα γενική συνέλευση την Παρασκευή στις 12:00.πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons