Καταργείται το αγροτικό για όσους γράφτηκαν στην Ιατρική έως το 2000


Απαλλάσσονται από την υποχρέωση υπηρεσίας υπαίθρου οι γιατροί που έχουν εγγραφεί στο πρώτο έτος Ιατρικών σχολών της Ελλάδας και του εξωτερικού μέχρι και το ακαδημαϊκό έτος 2000 – 2001.

Αυτό προβλέπει απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου, η οποία έχει ισχύ νόμου, καθώς δημοσιεύτηκε ήδη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (αρ. Φύλλου 2273, τεύχος δεύτερο).

Η απόφαση ελήφθη έπειτα από σχετική γνωμοδότηση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ) από τον περασμένο Ιούνιο, η οποία έγινε αποδεκτή από την αρμόδια διεύθυνση του υπουργείου Υγείας.Το 2010, είχε υπάρξει ανάλογη ρύθμιση για όσους είχαν εγγραφεί στις Ιατρικές σχολές έως και το ακαδημαϊκό έτος 1998 – 1999.

Θητεία


Στόχος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας είναι να καλύπτει τα αγροτικά και περιφερειακά ιατρεία με γιατρούς, οι οποίοι θα υπηρετούν με θητεία.

Με πρόσκληση ενδιαφέροντος που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, ζητούνται 2.707 γιατροί υπηρεσίας υπαίθρου και γιατροί υπόχρεοι υπηρεσίας υπαίθρου, προκειμένου να καλύψουν θέσεις σε Κέντρα Υγείας και το Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (ΠΕΔΥ).
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons