Με 1,1 δισ. ευρώ κοστολογούνται οι εξαγγελίες Τσίπρα για Υγεία – ΠρόνοιαΣτο ποσό του 1,1 δισ. ευρώ ανέρχονται οι εξαγγελίες που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και οι οποίες σχετίζονται με τομέα της Υγείας και της Πρόνοιας.

Οι δύο βασικές προτάσεις που έκανε ο κ. Τσίπρας είναι οι εξής:

Προγράμματα επιδότησης διατροφής, με κουπόνια σίτισης σε 300.000 άπορες οικογένειες, μέσω κοινωνικών και συμβεβλημένων παντοπωλείων.

Για την παροχή αυτή, θα υπάρξει συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, την εκκλησία, μη κυβερνητικές οργανώσεις και οργανώσεις αλληλεγγύης.

Το συνολικό κόστος του μέτρου ανέρχεται στα 756 εκατομμύρια ευρώ.

Δωρεάν ιατρική περίθαλψη για όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα ασφαλιστικής κάλυψης

και δραστική μείωση συμμετοχής τους στη φαρμακευτική δαπάνη.

Το μέτρο εκτιμάται ότι θα κοστίσει συνολικά 350 εκατομμύρια ευρώ.

Ανασφάλιστοι


Σύμφωνα με τις επίσημες καταγραφές, οι ανασφάλιστοι πολίτες ανέρχονται σε 2,4 εκατομμύρια.

Για την κάλυψή τους, το υπουργείο Υγείας έχει ανακοινώσει την εφαρμογή δύο μέτρων:

Του αποκαλούμενου voucher Υγείας και της δωρεάν παροχής υπηρεσιών Υγείας στα δημόσια νοσοκομεία και στις δομές του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ).

Για τη φαρμακευτική τους περίθαλψη, οι ανασφάλιστοι πληρώνουν συμμετοχή, όπως και οι ασφαλισμένοι.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons