Βουτιά θανάτου από τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου
Με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του ένας άγνωστος άνδρας, ο οποίος λίγο πριν από τις 10 το πρωί έπεσε από τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου.Σύμφωνα με πληροφορίες, την πτώση του άνδρα, μεταξύ των πυλώνων Μ-1 και Μ- 2, την είδαν από τις κάμερες ασφαλείας εργαζόμενοι της γέφυρας, οι οποίοι ειδοποίησαν το λιμενικό τμήμα του Ρίου και την Αστυνομία.

Ο άνδρας εντοπίστηκε έπειτα από λίγη ώρα στη θάλασσα από περιπολικό του Λιμενικού, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στην Πάτρα, όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, για τη διενέργεια νεκροψίας, νεκροτομής.

Από το Λιμενικό διεξάγεται έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της πτώσης του άνδρα στη θάλασσα.

Στο αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει ο αγνωστος άνδρας στο οδόστρωμα της γέφυρας, βρέθηκε σημείωμα στο οποίο ανέφερε του λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons