Θεέ μου, πόσο βλ@κ@ς ήμουνα να επενδύσω σε αυτήν τη χώρα.Continuing-Medical-Education 19 χρονών. 2η φορά Πανελλήνιες, εισαγωγή στην Ιατρική επιλογής μου. Χαρά, ενθουσιασμός, όνειρα για τη συνέχεια και πολλή, πολλή κούραση. Κανείς δεν το περίμενε, ούτε καν οι γονείς μου, όμως δε με ένοιαζε. Εγώ ήθελα να σπουδάσω Ελλάδα, να πάρω πτυχίο ελληνικού πανεπιστημίου, να μη με κοιτάζουν μετά με μισό μάτι και το είχα ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ. Συνέχισα, έβγαλα τη σχολή και με τα πολλά να μαι και στην ειδικότητα. Για 6 χρόνια όμως ήμουν το γιατράκι, το ανθρωπάκι με την ποδιά, η ουρά του διευθυντή μου και ο σάκος του μποξ όλων, Ο-Λ-Ω-Ν. Των γιατρών που είχαν ξυπνήσει άσχημα, αυτών που ήθελαν να δείξουν σπουδαίοι εις βάρος μου, των παλιών που έπρεπε να προηγούνται σε όλα, κάποιων άλλων που απλά είχαν κάνει τα σωστά τηλέφωνα, καθώς και των ασθενών και των συνοδών τους, που είχαν συγκεκριμένοι άποψη για το ποιοι ήταν και ποιος ήμουν εγώ. Χτυπήθηκα, πληγώθηκα, έφτυσα αίμα. Επαγγελματική εξάντληση για χρόνια, κατάθλιψη, να μη μιλάω στη γυναίκα μου για μέρες, έτσι για το τίποτα, επειδή ο διευθυντής γούσταρε να με βρίσει, επειδή ο επιμελητής γούσταρε να με αφήσει εκτός της χειρουργικής του αίθουσας για 6 μήνες, προτιμώντας τη συνάδελφο με τα τεράστια μπαλκόνια,

επειδή από το άγχος και την κούραση δεν είχα όρεξη να χαμογελάσω στον πελάτη που είχε χρυσοπληρώσει το διευθυντή, με αποτέλεσμα να παίρνω κακές κριτικές στο βιβλίο παραπόνων. Άλλαξα άποψη για τους ανθρώπους και το επάγγελμα. Όμως συνέχισα, ωρίμασα, προσαρμόστηκα και τα ξεπέρασα, έγινα γιατρός και μάλιστα αρκετά καλός. Πιστοποιήσεις, πτυχία και πάλι πιστοποιήσεις¨ Και έξοδα, πολλά έξοδα. Η ιατρική εξάλλου είναι ακριβό «χόμπι». Τώρα τελειώνω την εξειδίκευση, έχω άλλους 6 μήνες. Κοιτάζω προς τα έξω, Αγγλία, Γερμανία και βλέπω ανθρώπους με πολύ κέφι και στέρεα εκπαίδευση, ανθρώπους που πέρασαν από ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ και όχι λάντζα. Και μετά κοιτάζω στον καθρέφτη και βλέπω κούραση και ανεπάρκειες, έναν άνθρωπο καμμένο με μαλλί ήδη γκρίζο. Όμως πρέπει να συνεχίσω, να χτυπηθώ στα ίσα και να επικρατήσω, γιατί κοιτάζω πίσω μου και βλέπω 2 μωρά παιδιά, μια γυναίκα χρόνια άνεργη και τον τραπεζικό μου λογαριασμό να μετράει 600 ευρώ στα 37 μου χρόνια. Ποτέ μου δεν ονειρεύτηκα να γίνω ο πλουσιότερος Έλληνας, αλλά διάολε, ποτέ μου δε φαντάστηκα ότι θα ήμουν από τους φτωχότερους. Ε ναι λοιπόν, θα χτυπηθώ και ΘΑ επικρατήσω, αλλά Θεέ μου, πόσο βΛ@Κ@Σ ήμουνα να επενδύσω σε αυτήν τη χώρα.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons