Ο ΕΟΠΥΥ ''πρωταθλητής'' στα χρέη προς τους ιδιώτεςΟ ΕΟΠΥΥ ''πρωταθλητής'' στα χρέη προς τους ιδιώτες Χρέη πάνω από 4,5 δισ. ευρώ του Δημοσίου προς τους ιδιώτες, καταγράφονται τον Ιούνιο σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Κυβέρνησης. Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου υποχώρησαν ελαφρά από τα 4,59 δισ. ευρώ που ήταν τον Απρίλιο. Ο ΕΟΠΥΥ ο οποίος συνεχίζει να είναι ο… πρωταθλητής των χρεών προς ιδιώτες.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Γενικής Κυβέρνησης οι ληξιπρόθεσμες οφειλές στο τέλος Ιουνίου διαμορφώθηκαν στα 4,57 δισ. ευρώ, από 4,59 δισ. ευρώ τον Απρίλιο και από τα 4,45 δισ. ευρώ τον Ιανουάριου του 2014.

Οι Οργανισμοί Κοινωνικής Ασφάλισης οφείλουν 2,96 δισ. ευρώ τον Ιούνιο του 2014, από 2,94 δισ. ευρώ που ήταν οι οφειλές τους τον Μάιο και 2,8 δισ. ευρώ που ήταν τον Ιανουάριο του 2014. Πρώτος στη λίστα των οφειλετών είναι ο ΕΟΠΥΥ με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές να φτάνουν τα 2,013 δισ ευρώ από 1,95 δισ. ευρώ τον Μάιο του 2014 και 1,75 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο του 2014. Αντίθετα, συνεχίστηκε η πτώση των οφειλών των νοσοκομείων, οι οποίες τον Ιούνιο διαμορφώθηκαν στα 790 εκατ. ευρώ, από 810 εκατ. ευρώ που ήταν τον Ιούνιο και από 790 εκατ. ευρώ που ήταν τον Ιανουάριο.

Οι ληξιπρόθεσμες των ΟΤΑ μειώθηκαν στα 388 εκατ. ευρώ τον Ιούνιο από 394 τον Μάιο, και από 435 τον Ιανουάριο. Την ανηφόρα έχουν πάρει και οι επιστροφές φόρων, καθώς εκκρεμούν 666 εκατ ευρώ τον Ιούνιο από 549 εκατ. ευρώ το Μάιο και από 437 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons