Κ.Υ. Δημητσάνας:Δωρεά καρδιολογικού πολυμηχανήματος!απινιδωτης Είναι λοιπόν γεγονός!

Ένα επιτακτικό και φλέγον αίτημα μας πραγματοποιήθηκε μέσα από την ευγενική χειρονομία ενός ευγενούς ανθρώπου.

Ευχαριστούμε εκ βαθέων τον κύριο ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΑΡΤΙΝΟ για την ευγενική δωρεά του να μας εξοπλίσει με το Zoll (M-series) που ήδη στο πρώτο 24ωρο λειτουργίας του πήρε το βάπτισμα του πυρός στην αντιμετώπιση οξέος εμφράγματος μυοκαρδίου σε συμπολίτισσα μας!

Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε τέτοιες χειρονομίες φωτίζουν τον δρόμο μας και δίνουν δύναμη και κουράγιο, σε όλους μας.

Εκεί που η γραφειοκρατία και η αναβλητικότητα ορθώνουν ανυπέρβλητα εμπόδια, η θέληση και η αποφασιστικότητα ευεργετών σαν τον κύριο Αθ. Μαρτίνο ανοίγουν δρόμους ανθρωπιάς!

Θα ήταν παράλειψη να μην τονίσουμε τον καίριο και αποφασιστικό ρόλο που διαδραμάτισε ο πολιτιστικός σύλλογος Στεμνίτσας «ο Υψούντας» όπως και η πρόεδρος του κ. Ρούλα Λαγού στην απόκτηση της πολυπόθητης συσκευής μας (Monitor / Ηλεκτροκαρδιογράφου / Απινιδωτή / Βηματοδότη).

Το μόνο που απομένει σε μας ως «θεράποντες» είναι να σταθούμε αντάξιοι αυτής της προσφοράς!


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons