Ακριβότερα φάρμακα φέρνουν οι κυοφορούμενες αλλαγές στον ΦΠΑ


Προβληματισμό προκαλούν στη φαρμακευτική αγορά οι πληροφορίες περί αλλαγών στο καθεστώς του ΦΠΑ. Οι αλλαγές θα περιληφθούν στην προωθούμενη φορολογική μεταρρύθμιση, με στόχο να υπάρξει φοροελάφρυνση σε φυσικά και νομικά πρόσωπα. Το οικονομικό επιτελείο επεξεργάζεται εξορθολογισμό των χαμηλών συντελεστών του ΦΠΑ, ώστε να υπάρξει ένας ενιαίος συντελεστής της τάξης του 19% ή του 21%. Προς την κατεύθυνση αυτή πιέζει και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ενώ η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να προχωρήσει σε μεταρρύθμιση του ΦΠΑ έως τον προσεχή Οκτώβριο.

Αύξηση


Το σενάριο καθιέρωσης ενιαίου συντελεστή, ωστόσο, αναμένεται να οδηγήσει σε αύξηση των τιμών στα φάρμακα, τα οποία σήμερα έχουν χαμηλό ΦΠΑ (6,5%). Η αύξηση του ΦΠΑ θα προκαλέσει ανατιμήσεις, οι οποίες εκτιμάται ότι θα φτάσουν το 15,5%. Το σενάριο αυτό είναι εφιαλτικό για τους ασφαλισμένους, οι οποίοι έχουν επιβαρυνθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια από τη συμμετοχή τους στη φαρμακευτική δαπάνη.πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons