Καθυστερήσεις στην κρίση των γιατρών που έχουν ενταχθεί στο ΠΕΔΥ
Η κρίση για κατάληψη θέσης ΕΣΥ και η ένταξη όλων των ειδικοτήτων σε νοσοκομειακή θέση, είναι οι δύο βασικοί λόγοι για τους οποίους υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις γιατρών στο ΠΕΔΥ.


Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Επιστημονικού Υγειον ομικού Προσωπικού ΕΟΠΥΥ Αττικής (πρώην γιατροί των μονάδων υγείας του ΕΟΠΥΥ), τονίζοντας ότι "αντίθετα έχει προχωρήσει εκβιαστικά η ένταξη σε ΠΑΑ όσων έμειναν στο σύστημα, εκτός αυτών που παραμένουν με δικαστικές αποφάσεις με το προηγούμενο καθεστώς".

Ο ΣΕΥΠ ΕΟΠΥΥ διεκδικεί το δικαίωμα επαναπρόσληψης σε προσωποπαγείς θέσεις με την προηγούμενη εργασιακή τους σχέση όσων απολύθηκαν και όσοι διαλέξουν αποκλειστικά την άσκηση του επαγγέλματος ως αυτό-απασχολούμενοι, να έχουν δικαίωμα σύμβασης με ΕΟΠΥΥ με κάλυψη των ασφαλιστικών τους εισφορών.Οι γιατροί διαφωνούν με τη λύση της πρόσληψης επικουρικών γιατρών και ζητούν την κάλυψη κενών θέσεων με γιατρούς που θα έχουν εργασιακή σχέση εξαρτημένης εργασίας
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons