ΙΣΑ:Τα ΑΜΕΑ δεν είναι Β’ κατηγορίας πολίτεςΙΣΑsmall Προς την Αξιότιμη

κ. Κατερίνα Παπακώστα

Υφυπουργό Υγείας

Αριστοτέλους αρ. 17

Αθήνα, 1.8.2014

Αριθμ.Πρωτ.45961

Κυρία Υπουργέ,

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως ότι το δημόσιο συμφέρον επιβάλει τον επανέλεγχο όλων των περιπτώσεων χορήγησης σύνταξης σε αναπήρους, ενόψει των φαινομένων που διαπιστώθηκαν.

Πλην όμως, γνωρίζοντας την ευαισθησίας σας, φρονούμε ότι θα πρέπει να αντιληφθείτε και σεις ότι ενόψει της δυνατότητας των ΚΕΠΑ να εξετάζει περιορισμένο αριθμό περιπτώσεων σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε μεγάλος αριθμός αναπήρων, ακόμη και εκείνοι που νόμιμα λαμβάνουν σύνταξη, να παραμένει επί μακρόν χωρίς σύνταξη, αποστερούμενοι από κάθε μέσο διαβίωσης, παρακαλούμε με το παρόν να εξετάσετε σοβαρά την ανάκληση σχετικής απόφασής σας, την εξακολούθηση καταβολής των εν λόγω συντάξεων και βεβαίως τον στη συνέχεια καταλογισμό ως αχρεωστήτως καταβληθέντων των συντάξεων εκείνων που διαπιστώθηκε εισπράχθηκαν χωρίς να υφίσταται νόμιμο προς τούτο δικαίωμα.Κοινοποποίηση:

Υπουργό Εργασίας κο Γιάννη Βρούτση


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons