Είναι υποψήφιοι «Χουντίνι» ή παίρνουν «ληγμένα»;...του Χ.Παναγιωτόπουλου

Παγκόσμιο ρεκόρ ανικανότητας διεκδικούν οι φωστήρες του προηγούμενου οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, με τις επιδόσεις τους στη διαμόρφωση του νέου φόρου για τα ακίνητα, του περίφημου ΕΝΦΙΑ.

Κατάφεραν, με μια μόνο διάταξη, να υποσκελίσουν όλους τους προηγούμενους κουφιοκεφαλάκηδες και να προκαλέσουν τέτοια βλάβη στην κυβέρνηση, όση δεν θα μπορούσαν να επιφέρουν εκατό Σύριζα μαζί.

Πώς είναι δυνατόν να μετατρέπεις ένα αγρόκτημα στα ορεινά Τρίκαλα σε παραθαλάσσιο «φιλέτο» της Μυκόνου;

Πώς γίνεται καρπουζοπαραγωγός της Ηλείας, με 12,5 στρέμματα, να πληρώνει πέρυσι 275, 90 ευρώ φόρο και φέτος να πρέπει να δώσει 18,580 ευρώ;

Πώς μπορεί 80χρονος συνταξιούχος, με κτήμα 8 στρεμμάτων (στο οποίο έχει και το σπίτι του) στο Λόγγο Αιγείου, να φορολογείται πέρυσι με 250 ευρώ και φέτος να καλείται να πληρώσει 1,415 ευρώ

και συμπληρωματικά άλλα 3,000 ευρώ; Συνολικά, δηλαδή, 4,415 ευρώ!

{Όλα αυτά και άλλα πολλά μπόρεσαν τα πετύχουν με μιας οι Χουντίνι του υπουργείου Οικονομικών, πριν από τον τελευταίο ανασχηματισμό.

Ο νυν υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης είπε, όσο πιο κομψά μπορούσε, ότι δικαίως φρίτουμε – αν και όσα βλέπουμε δεν είναι τίποτα μπροστά σε όσα θα αντικρύζαμε αν ο ίδιος δεν είχε προλάβει να διορθώσει πολλά ακόμη πιο τερατώδη.

Η βολή του στον Γιάννη Στουρνάρα ήταν ευθεία και καίρια.

«Και τι έγινε;» θα αναρωτηθείτε, και σωστά.

Η αίσθηση που τείνει να εμπεδωθεί στους πολίτες είναι ότι υπάρχει σχέδιο υφαρπαγής των ακινήτων, τα οποία απέκτησαν δουλεύοντας μια ζωή.

Καμία χειρότερη υπηρεσία δεν μπορεί να προσφέρει στον εαυτό της η κυβέρνηση, αφήνοντας να κάνουν κουμάντο άνθρωποι που συμπεριφέρονται σαν να παίρνουν «ληγμένα»…





πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons