Διέλυσαν για οικονομία τα Κέντρα Υγείας και τα πληρώνουμε «χρυσάφι» σε πτήσεις ελικοπτέρων!






Οι πτήσεις ελικοπτέρων των Ενόπλων Δυνάμεων σε νησιά του Αιγαίου -κι όχι μόνο- είναι πλέον συχνότερες και από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του πρώην υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος ακούγεται και για επόμενος ΥΕΘΑ ! Ο κ. Γεωργιάδης μπορεί τώρα το καλοκαίρι να μην εμφανιστεί κάποια μέρα. Ελικόπτερο του ΠΝ ,της ΠΑ -και αεροσκάφη πολλά- αλλά και του Στρατού Ξηράς πετάνε πια ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για να μεταφέρουν κάποιο ασθενή ή τραυματία. Κι όλα αυτά σημαίΟιυν πολλά, πολλά εκατομμύρια. Περισσότερα απ΄ όσα μας λένε ότι κερδίσαμε από το κλείσιμο ή την απαξίωση των κέντρων υγείας σ΄ όλη την ελληνική περιφέρεια.

Το θέμα δεν είναι “δημοσιογραφική εφεύρεση”. Κάποιος λοιπόν εκεί στο ΓΕΕΘΑ που πλέον τα ελέγχει όλα να κάτσει και να κάνει τις προσθέσεις για να μας πει πόσα εκατομμύρια πληρώσαμε σε αεροδιακομιδές τους τελευταίους τρεις μήνες -για να μην πάμε πιο πίσω- ώστε να μπορέσουμε να συγκρίνουμε αν τελικά κερδίσαμε ή μπήκαμε με τα “μπούνια μέσα” από την απόλυτη διάλυση των Κέντρων Υγείας.



Επιπλέον δεν θα πρέπει κανένας να ξεχνά ότι τα ελικόπτερα και τα αεροπλάνα των ΕΔ βεβαίως και είναι πάντα διαθέσιμα για να σωθούν ανθρώπινες ζωές αλλά δεν είναι η κύρια αποστολή τους αυτή. Για άλλο λόγο τα έχουμε αγοράσει και για άλλες καταστάσεις τα θέλουμε πάντα έτοιμα. Το γεγονός ότι σε άλλους χώρους όπως αυτός της Υγείας

κάποιοι πάρα πολλά χρόνια δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους αγοράζοντας ελικόπτερα που δεν έκαναν για το Αιγαίο, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει πάλι να την πληρώσουν οι ΕΔ. Το υλικό των οποίων είναι πολύτιμο και δεν προσφέρεται για να κάνουν κάποιοι πολιτικοί , πολιτική .



Πόσα λοιπόν μας κόστισαν οι μμεταρρυθμίσεις με την διάλυση των Κέντρων Υγείας ; Αναμένουμε το κόστος των πτήσεων από το ΓΕΕΘΑ, διαφορετικά θα το παρουσιάσουμε εμείς … Οι αριθμοί και τα ποσά είναι για έρευνα ακόμη και από οικνομικούς εισαγγελείς.








πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons