“Φάουλ” με το καλημέρα από τον διοικητή της 2ης ΥΠΕ σε Τζάνειο - ΝίκαιαΕρωτήματα προκαλεί το “σχέδιο” που εφαρμόζει το υπουργείο Υγείας στη στελέχωση των δημόσιων νοσηλευτικών μονάδων.

Ενδεικτική είναι η περίπτωση του άρτι διορισθέντος διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), ο οποίος αναγκάστηκε να ανακαλέσει απόφαση μέσω του...υποδιοικητή του. Το περιστατικό έχει ως εξής:


Την Τρίτη, ορκίστηκε ο νέος διοικητής της 2ης ΥΠΕ κ. Αθανάσιος Παπαρούπας, παθολόγος του ΕΟΠΥΥ (φωτό).


Την Τετάρτη, ο κ. Παπαρούπας υπέγραψε τέσσερις αποφάσεις μετακίνησης γιατρών (δύο από το Τζάνειο και δύο από το Κρατικό της Νίκαιας) στη Λέρο, την Πάτμο, τη Νίσυρο και τους Λειψούς.Διαμαρτυρίες: Προκλήθηκε θύελλα διαμαρτυριών από τους εκπροσώπους των γιατρών (ΟΕΝΓΕ – ΕΙΝΑΠ).

Η πενταμελής επιτροπή γιατρών της Νίκαιας έκανε λόγο για πρωτοφανή άγνοια για τα λειτουργικά προβλήματα και τα κενά σε προσωπικό - υποδομές, καθώς επίσης για τον φόρτο εργασίας στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί ζήτησαν να καλυφθούν τα κενά με προσωπικό και όχι με εμβαλωματικές λύσεις.


Ανάκληση


Ακολούθησε σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας, στην οποία αποφασίστηκε να ανακληθούν οι αποσπάσεις των γιατρών...


Απορίας άξιον είναι το γεγονός ότι οι αποφάσεις του διοικητή της 2ης ΥΠΕ δεν ανακλήθηκαν ούτε από τον υπουργό, ούτε από τον ίδιο.


Ανακλήθηκαν από τον υφιστάμενό του, υποδιοικητή της ΥΠΕ κ. Αλεβίζο!
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons