ΙΣΑ Ενημέρωση για την εξέλιξη της φορολογικής αντιμετώπισης των ποσών του clawback και του rebateΙΣΑsmall Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών στα πλαίσια των ενεργειών και των συναντήσεων που έχει πραγματοποιήσει με την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, ήδη από το Νοέμβριο του έτους 2013, επιθυμεί να ενημερώσει τα μέλη του για τα κάτωθι:

Το πολύ κρίσιμο ζήτημα της φορολογικής αντιμετώπισης των ποσών του rebate και του clawback, τα οποία θα αφορούν εισοδήματα του έτους 2013, έχει επισημανθεί ότι πρέπει να τύχει άμεσης διευθέτησης. Στην συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί στις 07 Απριλίου 2014 με τον τότε Υπουργό Οικονομικών, κο. Γ. Στουρνάρα, υπήρξε δέσμευση για την έκδοση ειδικής διάταξης που θα αποκαθιστά την άδικη φορολόγηση των γιατρών για ποσά που δεν θα εισπράξουν.

Πλην όμως, έως και σήμερα δεν έχει εκδοθεί η σχετική ΠΟΛ, η οποία θα ρυθμίζει το ζήτημα αυτό

και θα κατοχυρώνεται κατά συνέπεια η καταχώρηση των προαναφερθέντων ποσών στην ετήσια φορολογική δήλωση του έτους 2013.

Σε επικοινωνία που είχε ο ΙΣΑ με το Υπουργείο Οικονομικών, οι αρμόδιοι παράγοντες, διαβεβαίωσαν ότι είναι υπό έκδοση σχετική ρύθμιση, δυνάμει της οποίας το έγγραφο με τα αναφερόμενα ποσά, το οποίο έχει αποσταλλεί στους γιατρούς από τον ΕΟΠΥΥ, θα δύναται να θεωρηθεί ως επίσημο φορολογικό στοιχείο, το οποίο ο γιατρός θα καταχωρεί στα φορολογικά του βιβλία.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons