Εξεδόθη η πρώτη απάντηση της Δ.Ο.Υ στο αίτημα των ιατρών για το επίδομα βιβλιοθήκηςΙΣΑsmall Όπως έχουμε ενημερώσει τα μέλη μας με την 2306/2014 απόφαση της Ολομελείας του ΣτΕ κρίθηκε ότι μη νόμιμα περιλαμβάνεται στο φορολογητέο εισόδημα το ποσό που ο ιατρός ΕΣΥ λαμβάνει ως πάγια μηνιαία αποζημίωσης για συμμετοχή σε σεμινάρια και ενημέρωση βιβλιοθήκης.

Με βάση την απόφαση αυτή ο ΙΣΑ έχει ήδη καλέσει τα μέλη ιατρούς του ΕΣΥ, ειδικευομένους και επικουρικούς να υποβάλουν την επισυναπτόμενη αίτηση στο παρακάτω link http://ift.tt/1n49anb . Η αίτηση απευθύνεται προς τον Προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ τους με αίτημα τη νέα εκκαθάριση του φόρου εισοδήματος της τελευταίας πενταετίας, με βάση την απόφαση αυτή.

Ήδη μέλος του ΙΣΑ μας προσκόμισε τη σχετική απάντηση της Δ.Ο.Υ και ως εκ τούτου η Νομική

Υπηρεσία του ΙΣΑ θα καταθέσει ενδικοφανή προσφυγή και σε περίπτωση απόρριψης της, θα κατατεθεί προσφυγή ενώπιον των Διοικητικών Δικαστηρίων ώστε να λάβουν οι ιατροί τα παρακρατηθέντα ποσά από το επίδομα βιβλιοθήκης.

Ο ΙΣΑ καλεί τα μέλη του να συνεχίσουν να καταθέτουν άμεσα τη σχετική αίτηση και να λαμβάνουν αριθμό πρωτοκόλλου. Μόλις τους κοινοποιείται η σχετική απάντηση να επικοινωνούν με τη Νομική Υπηρεσία του ΙΣΑ για τις περαιτέρω ενέργειες.

Ο ΙΣΑ θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στη προάσπιση των δίκαιων αιτημάτων των μελών του.

Για το Δ.Σ. του Ι.Σ.Α.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons